Dagritmekaarten

De afgelopen jaren heb ik verschillende dagritmekaarten gemaakt, sommige heb ik daadwerkelijk gebruikt, andere alleen maar gemaakt om te delen. Hieronder vind je de verschillende kaarten. Ik maakte de meeste dingen in Publisher, helaas kan ik de werkbare bestanden niet meer delen i.v.m. da aanschaf van een Mac.

Dagritme Emoji picto (NIEUW)

Dagritme Phillip Martin

Dagritme Classdojo

Dagritme Minions

Dagritme Danbo

Dagritme Emoji

Dagritme Smurfen

50 comments

 1. Hoi, wat een leuke dagritmekaarten heb je gemaakt. Zou je mij de dagritmekaarten van de minions kunnen sturen zodat ik ze kan bewerken. Bedankt alvast.

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi, wat een mooie dagritmekaarten heb je gemaakt. Zou je mij de dagritmekaarten van de minions kunnen sturen zodat ik ze kan bewerken. Bedankt alvast.

  Like

 3. Ha bovenbouwjuf!

  Wat maak je leuke dingen! Ik zou ook graagv het publisher bestand van de minions ontvangen zodat ik een en ander kan bewerken. Bij voorbaat dank!

  Like

 4. Hoi bovenbouwjuf,
  Wat een toffe kaarten! Zou je mij de kaarten van classdojo kunnen sturen? Dan kan ik er een paar aanpassen voor onze lessen. Alvast bedankt!
  Groetjes Joyce

  Like

 5. Hallo bovenbouwjuf,

  Wat zien de kaarten er leuk uit! Zou je mij de bestanden van minions en emoji willen sturen?
  Ik wil ze graag aanpassen voor mijn groepen. Alvast bedankt!

  Groetjes, Anke.

  Like

 6. Wat een leuke dagritmekaarten voor onze groep 6! Kan bijna niet kiezen….. Maar zou ik de kaarten van Danbo mogen ontvangen per mail? Heb je daar toevallig ook de dagen van de week, maanden en seizoenen van?

  Like

 7. Ha bovenbouwjuf,

  Wat leuke dagritmekaarten! Heeft u misschien voor mij per email de dagritmekaarten van de minions? Dan kan ik in dit document nog wat veranderen naar vakken die ik nog mis:)
  Zou super zijn.. dankjewel alvast!

  Like

 8. Superleuke dagritme kaarten! Zou je die van de minions naar mij willen sturen? Heb je nog ander materiaal in het thema dat ik nog wat kan aanpassen? Ik wil gerust ruilen met een klasthema Cookie Monster. Groetjes!

  Like

 9. Wat leuk al deze dagritme kaarten! Zou je misschien het bestandje van de minions dagritmekaarten naar mij kunt sturen?

  Alvast bedankt!

  Groetjes Sarina

  Like

 10. Hallo,

  Leuke dagritmekaarten heb je gemaakt. Zou je mij de dagritmekaarten Classdojo kunnen sturen zodat ik ze kan aanpassen naar mijn eigen lessen?

  Groetjes Jeroen

  Like

 11. Hoi!
  Wat een toffe kaarten! Zou ik die van de minions mogen ontvangen? Zodat ik ze voor mijn groep kan aanpassen?

  Alvast bedankt!
  Groetjes,
  Esmee

  Like

 12. Beste bovenbouwjuf, ik las ergens dat je voorheen dagritmekaarten maakte in Publisher en nu bent overgestapt op de Mac. In welk programma op de Mac zou je nu dagritmekaarten maken? Mvg, Lieke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s