Welkom in groep …

Elk jaar maak ik kaartjes om de kinderen welkom te heten in de nieuwe klas. De kaartjes liggen klaar op de tafels, zo weten de kinderen meteen waar ze kunnen gaan zitten. Gedurende het schooljaar blijven de kinderen de kaartjes gebruiken. Meestal als boekenlegger. Wanneer de laatjes aan het einde van het schooljaar mee naar huis gaan voor een poetsbeurt, zie ik bij bijna alle kinderen het kaartje nog in de la liggen 🙂 Hieruit blijkt dat de kinderen zo’n kaartje het bewaren waard vinden en dus zeker weten te waarderen dat we vanalles voor ze maken 🙂

Welkom in groep … Back to school

Welkom in groep … Class Dojo

Welkom in groep … Danbo

Welkom in groep … Emoji

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s