MY MONOPOLY: rekenen -getallen

De afgelopen dagen even niet zo actief geweest… druk bezig met de puntjes op de i én met het maken van mijn ‘My Monopoly’ spel. Ik heb besloten een reken- en een taalspel te gaan maken. Eigenlijk wordt het een rekenspel per doel of groep doelen die bij elkaar horen. Het eerste onderdeel van rekenen is klaar.
Spelbeschrijving in het kort:
Op elke straat komt een kaartje met een som te liggen. Aan de ene kant staat de som, aan de andere kant de uitkomst. Wanneer het kind de som goed heeft beantwoord, krijgt hij/zij korting op de aanschaf van de straat. Deze kortingen variëren. Ik heb ook al het idee om een draaischijf te maken voor de korting, maar voor nu heb ik de korting achter op het kaartje.

my-monopoly-rekenen-getallen

monopoly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s