Hectisch

Wat kan een schooldag soms hectisch verlopen… niet erg natuurlijk, maar aan het begin van het schooljaar niet altijd even handig 🙂 Vandaag kwam de schoolfotograaf, er moesten foto’s gemaakt worden van het individuele kind, met de groep, de afscheidsfoto met leuke spulletjes voor het einde van het jaar én broertjes/zusjes foto’s. Al met al de hele dag bezig geweest om het lesprogramma hier omheen te organiseren. Voor mezelf al een hele kluif, laat staan voor de leerlingen… en dan ook nog met dit weer.
Of zou het komen omdat we morgen naar De Efteling gaan 🙂 schoolreisje inhalen van voor de zomer, toen het zo heet was en code geel van kracht was… gelukkig morgen ook een heerlijk zonnetje zonder code geel. Op naar een lange, vermoeiende, maar vooral gezellige dag. Heb er zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s