100ste SCHOOLDAG

100ste-schooldag

De 100ste schooldag, in veel landen wordt deze dag met de kinderen ‘gevierd’. Ik wil dat dit jaar ook gaan doen. Dit jaar valt deze dag (voor onze school) op woensdag 15 februari 2017. Meteen kwam ik tot de conclusie dat we dan ook ‘dik’ over de helft zijn. Dit jaar hebben we maar 186 schooldagen…
In de eerste schoolweek heb ik het hier met de kinderen over gehad. Ze mochten een schatting doen van het aantal schooldagen dit jaar. De meeste kinderen zaten tussen de 250 en 301. Ze waren echt heel erg verbaasd toen bleek dat het er maar 186 zijn…

Even terug te komen op het onderwerp, het vieren van de 100ste schooldag. Dat ga ik dit jaar dus doen. Ik ben nog niet helemaal klaar met de invulling, het bericht zal de komende week dus aangevuld gaan worden. Aan het einde van de kerstvakantie zal het helemaal gevuld zijn. Natuurlijk kun je alles naar eigen inzicht gebruiken.

Ik wens jullie een fijne 100ste schooldag 🙂

100-dagen-challenge
100-euro-wisselkoers
logo-100ste-schooldag
100-dagen-wegen
dingen-waarvan-ik-er-100-zou-willen hebben
dingen-waarvan-ik-er-geen-100-zou-willen-hebben
100ste-schooldag-fitness-fun
100ste-schooldag-nieuws
100-waterdruppels
100-euro-woorden-challengedot-to-dot-clown-100

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s