Afscheid op ’t plein

En na die geweldige avond gisteren, vandaag als tweede kers op de taart… het afscheid van mijn groep 8. Rond 1 uur zong ik samen met mijn stagiaire een (al zeg ik het zelf) geweldig lied. Een maand of twee geleden had ik namelijk gevraagd wat hun favoriete lied was van dit moment. De kids hadden niks in de gaten. Op de muziek van 19 verschillende liedjes heb ik 19 coupletten geschreven. De kinderen en ouders waren zeer verrast… na het zingen van het lied verzamelden de kids zich bij hun ouders en kropen ze in een kruiwagen, versierd en wel. Na een ritje door de gangen van de school werden ze de school uit gereden en door een haag van groep 1 t/m 7 uitgezwaaid. Er zag er geweldig uit! Wat genoten de kinderen, maar zeker ook hun ouders, opa’s en oma’s en alle anderen!
Op naar een nieuw schooljaar… maar eerst genieten van de zomervakantie ☀️

afscheidslied groep 8 plein 2016-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s