Nieuw schooljaar

We gaan weer beginnen… voor de eerste regio zit de vakantie er weer op en begint a.s. maandag het nieuwe schooljaar. Hopelijk hebben jullie er zin in én hebben jullie alles klaarliggen 😉 Ik wens jullie in ieder geval heel veel plezier ❤

Ik heb zelf nog een weekje vakantie. Een week waarin toch nog het één en ander moet gebeuren, gewoon omdat ik daar zin in heb 🙂 eigenlijk ben ik al wel klaar… ik wil alles altijd al meteen klaar hebben, vóór ik aan mijn vakantie begin. Dus de komende week alleen nog een keer alles na lopen, nog wat dingen ophangen en nog wat inspiratie op doen. Inspiratie op doen doe ik ook zeker op Facebook. Sinds de opkomst van een heleboel Facebook groepen en pagina’s heb ik bijna slapeloze nachten van de ronddraaiende radartjes in mijn hoofd. Ik bedenk me naar welke winkels ik nog allemaal moet om de laatste hebbedingetjes te scoren (Action met name) en wat ik nog allemaal moet printen en lamineren om het onderwijs nog aantrekkelijker te maken. Aan onze motivatie kan het niet liggen! Nu alle kinders nog zo ver krijgen 🙂

Voor iedereen die maandag begint en voor iedereen die nog even mag genieten van de vakantie… een heel fijn schooljaar gewenst!!!

Boord, School, Terug Naar School, Terug, Schooljaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s