Bags for teachers

fullsizeoutput_41d

De laatste tijd ben ik naast het lesgeven en het ontwerpen van lesmateriaal (of andere handige dingetjes) ook bezig met creatieve dingetjes. Zoals jullie al eerder zagen op Facebook heb ik zelf stempels gemaakt, waar ik en mijn leerlingen erg blij mee zijn 😉
Gisteren liet ik mijn clipboard zien en vandaag laat ik jullie mijn andere nieuwe trots zien, deze tas:

IMG_5176

Nu was ik vorige week woensdag op pad naar de IPON en sprak iemand op het station mij aan met de vraag waar ik de tas gekocht had. Nergens dus… maar mocht je zelf zo’n tas willen… ik maak ze wel en ze zijn te koop. De kleur van de tas is licht grijs of zwart. De opdruk is zwart of lichtgrijs. Alle quotes zijn mogelijk, tot nu toe heb ik de volgende ontwerpen gemaakt:

  • It takes a big heart, to teach little minds
  • A good teacher is like a candle that consumes itself to light the way for others
  • Real heroes don’t wear capes, they teach
  • A teacher takes a hand, opens a mind and touches a heart
  • You are making a difference every day
  • To teach of not to teach
  • I teach, what’s your superpower?

De afmetingen van de tas: 45x15x33cm.
Vul het contactformulier in voor meer informatie 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s