Bullet School Journal

Een tijdje geleden heb ik mijn interesse in handlettering gecombineerd met een bullet journal. Helaas kosten hobby’s meer tijd dan je hebt… dus ik kom er maar af en toe aan toe. Nu kwam ik van de week via FB terecht bij een filmpje over een soort van bullet journal voor kinderen. De eerste pagina is klaar, de rest volgt spoedig. Heb je ideeën voor een pagina, laar het dan weten, dan vul ik het aan. Het zou uiteindelijk nog leuker en mooier zijn wanneer de kinderen zo geïnspireerd raken dat ze zelf aan de slag gaan…

Het complete pakket (24 pagina’s) kun je hier downloaden.

 

Schermafbeelding 2019-01-02 om 23.04.26

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s