De laatste weken

Het schooljaar is voorbij gevlogen en terwijl dat gebeurde, merkte ik dat ik niet zoveel nieuwe dingen heb gepost dit schooljaar… wel heel druk bezig geweest met van alles, maar niets wat ik kon delen met anderen. Nu was ik vandaag bezig met het voorbereiden van de laatste weken.
Een deel van mijn groep zit in groep 8, zij nemen over 3 weken afscheid en voor hen ben ik aan de slag gegaan. Dus ouders van groep 8… mochten jullie dit toevallig lezen… mondje dicht.
De laatste schooldag geven we de kinderen vaak nog iets lekkers mee, zo ook dit jaar. Nu hebben we dit jaar gekozen voor een rol snoep met daaromheen een passend etiket.
Voor de liefhebber, heb ik een aantal (andere) etiketten gemaakt. Ze passen precies om een rol TOPdrop. Mocht je interesse hebben in een etiket met een persoonlijk tintje (naam school, etc.) dan kun je me een berichtje sturen en zal ik deze aanpassen tegen een kleine vergoeding.

Etiketten snoeprol (5 verschillende)

Schermafbeelding 2019-06-14 om 15.19.16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s