Zomer

De eerste 4 weken zitten er al weer op, de tijd vliegt voorbij… zoals altijd eigenlijk. De laatste maanden weinig tijd genomen voor mijn blog. Niet helemaal de bedoeling, maar soms hebben andere dingen prioriteit. De komende weken probeer ik in ieder geval nog wat dingen te delen. Begin september start ik met de master Leren en Innoveren. Heel veel zin in, maar ik besef me wel dat ik naast mijn fulltime baan (en gezin natuurlijk) weinig tijd zal hebben voor het bijhouden van mijn blog. Ik ga in ieder geval mijn best doen!

Geniet van de vakantie die nog rest, maak er wat moois van!

bagage zomer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s