Kerst 2019

Wat een gezellige tijd is dit toch. De kerstboom staat in de klas, alles is versierd en de vakantie is in aantocht.
Ik heb nagedacht over het maken van een nieuw spel, maar aangezien ik dit jaar allemaal nieuwe kinderen heb, was dit niet noodzakelijk en kan ik mijn spel van vorig jaar gebruiken. Deze viel bij mijn kinderen enorm in de smaak. In een lange slinger zingend door de school, waarbij één van mijn leerlingen voorop liep, verkleed als Rudolph het rendier met rode neus.
Daarnaast ben ik druk bezig met mijn master leren en innoveren, waardoor ik toch een stuk minder tijd heb om nieuwe dingen te creëeren. Dat komt wel weer.
Wel heb ik diverse placemats gemaakt die je kunt gebruiken voor het kerstdiner, of de kerstlunch. Mocht je niet eten in de klas, maar de placemat wel willen gebruiken als kleurplaat, dan kan dit ook. Op deze plaat heb ik de tekst m.b.t. het eten weggehaald.

Placemat Kerst 2019

Kleurplaat Kerst 2019

Placemat 2019 Kerstdiner

Placemat Kerst NL 2019

Placemat Kerst NL onderbouw 2019

Schermafbeelding 2019-11-15 om 21.04.57

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s