Staking 30 & 31 januari 2020

Volgende week staak ik weer… niet voor mijn portemonnee, die wordt tijdens het staken niet gevuld.

Ik staak voor het onderwijs aan onze kinderen… voor de kinderen nu en in de toekomst… ik staak ook voor alle leerkrachten die niet kunnen staken omdat twee dagen loon inleveren niet voor iedereen een optie is… ik staak omdat ik vind dat er actie moet worden gevoerd.

We kunnen niet hopen op een andere toekomst als we alles hetzelfde blijven doen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s