In het zonnetje…

Complimenten, daar groeit iedereen van… of je ze nu krijgt of geeft. De afgelopen jaren heb ik op verschillende manieren gewerkt aan complimenten geven aan elkaar, dit was niet altijd even gestructureerd. Komend jaar ga ik er weer mee aan de slag. Ik heb een paar PDF’jes ontworpen die je kunt openen op je Digibord. Een kind kan zelf kiezen welke hij of zij het leukst vindt. Vervolgens gaat het kind voor het bord staan en worden de complimenten door de kinderen in de klas om het kind geschreven. Mocht je dit niet handig vinden, dan kun je er ook voor kiezen om de PDF’jes uit te printen en er op te laten schrijven. Voor de zwarte heb je dan wel een witte marker nodig. Het voordeel van een kind voor de klas zetten is dat iedereen betrokken is en deel maakt van het geheel, wanneer elk kind zelf iets schrijft dan is het wat anoniemer.
Uiteindelijk maak je een foto van het kind voor het bord.
Wat je natuurlijk ook kunt doen, is de leerling voor het whitebord zetten. Maak zelf een leuke zonnige tekening en schrijft de tekst erbij. Vervolgens schrijft elk kind op het whitebord een passend compliment. Foto maken en klaar 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s