Ik voel me vandaag… check-in

Een gevoelensposter om te gebruiken in je groep, bijvoorbeeld tijdens een gesprekje met een leerling. Je kunt het ook inzetten voor de check-in ’s ochtends, zodat je weet hoe iedereen erbij zit. Voor deze check-in vind je ook een PDF met 5 gevoelens, voor sommige kinderen wellicht al voldoende om aan te geven hoe ze zich voelen bij binnenkomst. Deze kun je lamineren en bij de deur ophangen, zo kunnen de kinderen turven en zie jij meteen waar het streepje wordt geplaatst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s