Dit ben ik

Jee, het is een eeuwigheid geleden dat ik iets heb gemaakt en geplaatst. De afgelopen twee jaar erg druk geweest met mijn master leren en innoveren… afgelopen juni geslaagd en nu eindelijk weer tijd voor het ontwerpen van leuke extra’s voor in de klas. Ik hoop de komende tijd weer met enige regelmaat iets te posten.

Noord en midden, geniet alvast van jullie vakantie! Wij gaan er nog een weekje tegenaan.

Dit ben ik, drie versies (juf, meester en leerkracht)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s